We leven op dit moment in een hectische wereld waarin aandacht voor elkaar en voor jezelf er nog wel eens inschiet. Aandacht is juist heel belangrijk en een belangrijke basis voor stabiliteit. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Het kan heel fijn zijn en verhelderend werken om je verhaal te delen. Alles wat je aandacht geeft groeit. Aandacht kan betekenen dat je door levens veranderde processen kan gaan. Doordat ik in een coaching sessie met mijn volledige aandacht op jouw afstem kun jij bij je zelf komen en je verhaal delen. Ik ben heel snel in staat om in te voelen op jouw situatie. Alle antwoorden zitten in jezelf en met de juiste begeleiding kun je daarmee in verbinding komen. Ik wil je graag helpen om die verbinding te maken zodat jij de juiste antwoorden krijgt. Aandacht coaching is gebaseerd op een specifieke vraag van jou of het delen van jouw verhaal. Soms kan het ook heel verhelderend werken om je verhaal te delen en daar reflectie op te krijgen. Het kan zijn dat tijdens de wandeling via nine star ki systemisch werken of een andere werkmethoden iets onderzocht dient te worden.

 

Heb jij zaken die je in kaart wil brengen. Heb jij vragen waar je het antwoord nog niet op kunt vinden, speelt er een bepaald thema of problematiek in je leven of wil je gewoon in veiligheid jouw bijzondere verhaal delen. Ik leer je ernaar kijken en inzicht en oplossingen te vinden voor je vraag of thema of reflecteer inzichten op jouw verhaal. Hierdoor leer je je eigen problematiek te herkennen erkennen en de oplossingen te creëren.

 

Geef je zelf of iemand anders aandacht dat is het mooiste wat je kunt geven. Ook kun je waardebon bestellen om iemand anders een aandacht consult te gunnen.

 

Coaching in mijn praktijk.

 

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Elburg. Tijdens deze gesprekken maak ik gebruik van technieken zoals NLP, RET, Traumatechnieken, Systemisch werken maar ook van mijn sensitiviteit en intuïtie. In zijn algemeenheid is een uur of een uur tot 1,5 uur voldoende. Coaching gesprekken zijn afgestemd op een bepaalde vraag en van korte duur. Is er een intensievere behandeling nodig dan kun je via www.praktijkjij.nl een therapietraject ingaan. Een coaching sessie kost 85 euro voor een uur en ieder kwartier meer kost 20 euro voor particulieren inclusief btw. Bij bedrijven komt de btw er bij op.

 

Recensies

Een wandeling met Carol Ann is voeding voor je ziel en zorgt er voor dat je zelf in beweging komt om de juiste stappen te zetten.  Het is zeer fijn om tijdens een wandeling inzicht te krijgen. Carol Ann doet dit op een luchtige manier en zorgde ervoor dat ik ontspannen was en heel goed mijn focus kon leggen op mijn vraagstuk. Een wandeling met haar is een mooie investering in je zelf om in beweging te komen.

Elisa

Carol Ann zorgde er voor tijdens de wandeling dat mijn hoofd leeg raakte en ik bij mijn gevoel kwam. Eindelijk kon ik huilen. Nu kan ik verder op mijn eigen weg.

G.

Adresgegevens:

Carol Ann

De Lepelaar 14

8081 ZZ  ELBURG

Tel. 06-40210067

Email: info@carolann.nl

Logo Carol Ann

www.carolann.nl

www.eenkijkjeinjezelf.nl

BTW nr. nl002139382b38

KvK 53848578

Specialisaties:

  • Nine Star Ki
  • Aandacht sessies
  • Invoelen