Wil je liever een telefonisch consult zonder beeld voor antwoorden en inzichten en kan ik je via de telefoon begeleiden. Tarief 1 euro per minuut voor particulieren. Afrekenen kan via ideal voor particulieren of tikkie. Indien je kiest voor betaling via een tikkie particulier dan dient het bedrag onmiddellijk na ontvangst van het tikkie te worden overgemaakt.

Bedrijven ontvangen na afloop een factuur waarbij de btw er nog bij komt en maken het bedrag via tikkie of rechtstreeks over.

Ook kunt u met ideal een aantal minuten kopen. Indien u niet het gehele aantal minuten opmaakt noteren we samen het nog te goed aan minuten die ik u per app bevestig. U dient als ik niet aanwezig ben wel een afspraak te maken voor het consult.

particulier via Ideal betaling

*  15 minuten 15 euro

*  30 minuten 30 euro

*  45 minuten 45 euro

*  60 minuten 60 euro

Voor bedrijven geldt dat afrekenen gebeurt via een factuur of een tikkie.

Totaal: € -

Wanneer ben ik bereikbaar?

In principe kun je me 7 dagen per week tussen 08.00 en 21.00 uur bereiken.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik er altijd ben of dat ik gelijk antwoord geef, maar de kans is groot dat je mij kunt bereiken op precies dat moment dat het jou uitkomt.

Uiteraard kun je mij ook buiten deze tijden een whatsapp bericht sturen of mailen via het contactformulier of via mijn mailadres.

Recensies

Lieve Carol Ann,

Ik heb je gebeld in een hele moeilijke periode, want ze hadden baarmoederhalskanker bij mij ontdekt en ze wilden mij opereren en mijn baarmoeder eruit halen…. Jij hebt gezegd dat het niet klopte en dat er fouten waren gemaakt en dat het niet nodig was om mijn baarmoeder eruit te halen, want er zat volgens jou helemaal niks meer! Het is allemaal uitgekomen en klopte wat je had gezegd, want na de eerste operatie bleek dat er helemaal niks meer zat en uiteindelijk (na een hoop gedoe met een second opinion) bleek dus dat het inderdaad niet nodig was om mijn baarmoeder te verwijderen en dat is uiteindelijk ook niet gebeurd! Heel bijzonder en speciaal dat je vanaf het begin al zo overtuigd was dat het niet klopte en dat mijn baarmoeder er niet uit zou gaan! Je bent duidelijk en direct en niet zo zweverig… Heel erg bedankt voor alles en ik zal je snel weer contacten! Je bent een topper!

Veel liefs, 

Sandra

Iedere keer als ik je bel sta ik verbaasd van je wijsheid, je inzicht en je talenten. Feilloos voel je de situatie aan. Je geeft heel eerlijk antwoord en praat niet naar de mond. Nuchter met veel kennis en humor geef je antwoord en je weet als geen ander iemand op zijn gemak te stellen ook als het antwoord niet is waar ik eigenlijk op hoopte. Je voorspellingen zijn verbluffend goed ook al zeg je er altijd bij ga er niet naar leven toekomst staat niet vast. Het mooie was dat je precies kon vertellen hoe de situatie op mijn werk was en de rol van sommige mensen daarin. Je bleef daarin voor mij heel zuiver. en bij je zelf. Ik had nog wel uren met je willen doorpraten maar ik weet je zeker weer te vinden als ik het nodig heb. Het was ook heel duidelijk dat je echt een gedegen opleiding hebt en termen gebruikt en uitlegt die ik nog nooit had gehoord.. Wat ik het meest knappe vond dat je de vraag die ik niet durfde te stellen aanvoelde en daar vanuit je zelf antwoord op gaf zonder dat ik de vraag gesteld had. Wauw.
Ik bel je weer dat staat vast en voor jou ga aub zo door jij helpt echt mensen met je hart en je ziel. 

Moniek

Adresgegevens:

Carol Ann

De Lepelaar 14

8081 ZZ  ELBURG

Tel. 06-40210067

Email: info@carolann.nl

Logo Carol Ann

www.carolann.nl

www.eenkijkjeinjezelf.nl

BTW nr. nl002139382b38

KvK 53848578

Specialisaties:

  • Nine Star Ki
  • Aandacht sessies
  • Invoelen