Ben jij in je element?

Nine star ki is een Chinese filosofie gebaseerd op de vijf elementen water, aarde, hout, metaal en vuur. Zoals je op de afbeelding kunt zien begint het bij water 1, aarde 2, hout 3 en 4, aarde 5, metaal 6 en 7 aarde 8 en vuur 9.

Ieder element heeft specifieke kenmerken. We spreken van vijf elementen omdat er wel een onder verdeling is in 9 elementen maar het vijf basiselementen zijn namelijk water, hout, vuur, aarde en metaal.

Door deze elementen op de juiste wijze te voeden en te onderhouden ontstaat er meer vitaliteit en levensenergie van je eigen interne levensstroom en ga je lekkerder in je vel zitten. Je wordt vitaler en je trekt makkelijker een positieve energie aan. Krijgt meer zelfvertrouwen en zaken beginnen te stromen.

Ieder element heeft namelijk zijn eigen talenten en dingen die je minder goed hebt ontwikkeld. De elementen die wel bij je aanwezig zijn laten zien waar je goed in bent en waar je je zelf herkent en comfortabel mee bent maar ook wat er gebeurt als je uit balans bent.

Deze filosofie is gebaseerd op je geboortedatum en geboortejaar en geeft inzicht in je karakter, de dingen waar je goed in bent en de thema’s in je leven (denk aan bijvoorbeeld relaties, loopbaan talenten, vitaliteit).

Wil je er meer over weten? Ga naar rapportages om je eigen rapportage te bestellen of die van je kind.

vijf elementen cyclus

Recensies

Ik kwam een jaar geleden in contact met Carol. Mijn eerste ontmoeting zal ik nooit vergeten.
Vanuit mijn geboortedatum ontstonden er getallen waardoor Carol mij precies kon vertellen hoe ik in elkaar stak. Zo bijzonder!
Vanuit diverse coaching gesprekken inzichten gekregen in mijn “oude” patronen en handvatten hoe hiermee om te gaan.
Bijzonder hoe je dingen aan voelt.
Dank je wel voor alle inzichten!
Marguerita

Enige tijd geleden heb ik Carol Ann gevraagd om een nine star ki rapportage te maken voor mij zelf maar ook voor mijn dochter die zeer sensitief is.

Door de verkregen informatie van de nine star ki werd duidelijker waarom mijn dochter handelt zo als ze handelt en kan ik haar nu beter begrijpen en helpen. Ook bij mezelf kreeg ik meer inzicht in mijn eigen talenten en vaardigheden en ben ik nu beter in staat om grenzen aan te geven en mijn talenten in te zetten met name in mijn eigen bedrijf. Een nine star ki rapportage geeft zoveel inzicht in wie je zelf bent waar je goed in bent en wat je nog te ontwikkelen hebt. Ook kan Carol Ann met je oprichtingsdatum kamer van koophandel inzicht geven in je bedrijf en de kwaliteiten die daar bij horen in relatie tot mijn persoonlijke kwaliteiten.

Het is echt een rapportage die ik nog regelmatig erbij pak en mij heel veel duidelijkheid gegeven. Voor mijn dochter heeft Carol Ann in  persoonlijke coaching sessies het voor elkaar gekregen dat ze beter omgaat met haar sensitiveit en dat ze minder angstig is. Kortom Carol Ann is echt een aanrader.

Jeannette

Adresgegevens:

Carol Ann

De Lepelaar 14

8081 ZZ  ELBURG

Tel. 06-40210067

Email: info@carolann.nl

Logo Carol Ann

www.carolann.nl

www.eenkijkjeinjezelf.nl

BTW nr. nl002139382b38

KvK 53848578

Specialisaties:

  • Nine Star Ki
  • Aandacht sessies
  • Invoelen