Over Carol Ann.

Vanaf heel jong werd ik me bewust van mijn sensitiviteit en mijn intuïtie. Deze talenten ben ik naast mijn therapeutische- en coaching vaardigheden gaan ontwikkelen. Ik heb een hbo-opleiding personeelsmanagement, lichaamsgerichte psychotherapie, traumahealing, stressmanagement, nine star ki expert, vitaliteit coaching en voedingsadviseur.

Mijn voldoening in dit werk ligt vooral op het gebied van het aanreiken van inzichten en die dan praktisch vertalen naar wat er speelt en leeft. Mijn jarenlange ervaring en opleiding als human resource consultant waar ik me o.a. bezighield met het zoeken naar talent en het stimuleren van zowel team- als persoonlijke kwaliteiten, zullen hier zeker een belangrijke rol in spelen.

 

De quote die nu hieronder volgt is mijn inspiratiebron. Vooral omdat ik in de loop van de jaren zelf heb ondervonden hoe belangrijk het is om te doen waar je hart ligt. Dit is wat ik nu in mijn eigen leven ben gaan neerzetten en dat maakt dat ik heel dankbaar ben dat ik dit werk doe.

“Don’t ask yourself what the world needs — ask yourself what makes you come alive, and then go do it. Because what the world needs is people who have come alive.” Harold Thurman Whitman

Vanuit die gedachte wil ik werken en met je meekijken naar jouw talenten en wat er speelt in jouw leven. Voor mijzelf is het van wezenlijk belang om te leven wie je werkelijk bent en doen wat je echt diep raakt.

In mijn vrije tijd geniet ik van de verbinding met familie en vrienden en van mijn eigen spirituele ontwikkeling. Daarnaast word ik gelukkig van lezen, dansen, zwemmen en vooral van de onverwachte charmes van het leven.

Regelmatig volg ik trainingen op het gebied van intuïtie, nine star ki, coaching en op allerlei gebieden in mijn therapeutschap. Het mezelf blijven ontwikkelen vind ik heel belangrijk en zorgt iedere keer weer voor een stukje verrijking van mijn eigen leven.

Adresgegevens:

Carol Ann

Pr. Margrietstraat 37

8071 LK  NUNSPEET

Tel. 06-40210067

Email: info@carolann.nl

Logo Carol Ann

www.carolann.nl

www.eenkijkjeinjezelf.nl

BTW nr. nl002139382b38

KvK 53848578

Specialisaties:

  • Nine Star Ki
  • Aandacht sessies
  • Invoelen