Coaching in mijn praktijk.

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Elburg. Tijdens deze gesprekken maak ik gebruik van technieken zoals NLP, RET, Traumatechnieken, Systemisch werken maar ook van mijn sensitiviteit en intuïtie. In zijn algemeenheid is een uur of een uur tot 1,5 uur voldoende. Coaching gesprekken zijn afgestemd op een bepaalde vraag en van korte duur. Is er een intensievere behandeling nodig dan kun je via www.praktijkjij.nl een therapietraject ingaan. Een coaching sessie kost 85 euro voor een uur en ieder kwartier meer kost 20 euro.

 

Videoconsult.

Tijdens een consult kijk ik mee naar persoonlijke zaken die op dit moment in je leven spelen. Dit kan van alles zijn: je werk, spiritualiteit, je relatie, het starten of ontwikkeling van je bedrijf, het ontwikkelen van je talenten. Aan de hand van jouw energie ik af op wat voor jou op dit moment belangrijk is. Door af te stemmen op jouw energie krijg ik informatie door die tot nieuwe inzichten kan leiden. De inzichten die ik doorkrijg kunnen helpen om bevestigd te worden of een andere kijk te krijgen op iets wat op dit moment in jouw leven speelt. Vaak krijg ik tijdens een consult kwaliteiten en talenten door en kan ik kijken hoe je deze kwaliteiten, talenten, in je leven kunt benutten. Ik zal de informatie die ik doorkrijg zo eerlijk mogelijk vertellen.

 

Invoelen.

Wil jij gebruik wil maken van mijn sensitiviteit en sterk ontwikkelde intuïtieve en mediamieke talenten dan kun je een videoconsult boeken. Videoconsult en telefonische consulten zijn puur gebaseerd op mijn intuïtie en sensitiviteit en zijn maximaal 1 uur minuten. Voor een coaching vraag kun je wel een videoconsult boeken maar dan zijn de duur, de werkmethoden en de kosten gebaseerd op het coachingstarief. Tarief videoconsult 1,- per minuut.

 

Telefonisch consult.

Wil je liever een telefonisch consult zonder beeld voor een korte vraag dan kan ik je via de telefoon begeleiden. Dit zijn korte gesprekken van maximaal een uur waar ik me volledig laat leiden door mijn helderheid en intuïtie. Tarief 1 euro per minuut.

 

Indien je kiest voor betaling via een tikkie particulier dan dient het bedrag onmiddellijk na ontvangst van het tikkie te worden overgemaakt.

 

Voor bedrijven geldt dat bij de tarieven de btw er nog bij komt bij particulieren is het inclusief btw.

Totaal: € -

Adresgegevens:

Carol Ann

Pr. Margrietstraat 37

8071 LK  NUNSPEET

Tel. 06-40210067

Email: info@carolann.nl

Logo Carol Ann

www.carolann.nl

www.eenkijkjeinjezelf.nl

BTW nr. nl002139382b38

KvK 53848578

Specialisaties:

  • Nine Star Ki
  • Aandacht sessies
  • Invoelen