Voorwaarden

Indien u een dienst afneemt van gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden van Carol Ann.

 

Informatie:

Indien u informatie verschaft tijdens het consult gaan wij er vanuit dat deze informatie juist is. Foutieve of onjuiste informatie kan tot een niet optimaal consult leiden.

 

Eigen risico en verantwoordelijkheid:

Een consult bij Carol Ann geschiedt op eigen risico en verantwoordelijkheid. Carol Ann is niet aansprakelijk noch verantwoordelijkheid voor beslissingen en handelingen en gevolgen voortvloeiend zowel in positieve als in negatieve zin uit het consult. U bent zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop u met informatie uit het consult omgaat. Informatie uit het consult zijn richtlijnen en voordat u handelt, dient u zelf de consequenties van uw beslissingen te voorzien in welke vorm dan ook. Hiervoor wordt geen enkele aansprakelijkheid genomen worden in welke vorm dan ook door Carol Ann. Toekomst staat niet vast ook is altijd een indicatie en ook daaruit kunnen geen rechten of aansprakelijkheid worden gesteld ten aanzien van Carol Ann.

 

Medische informatie:

Carol Ann doet geen medische uitspraken. Bij medische klachten adviseer ik te allen tijde contact op te nemen met een huisarts.

 

Afzeggen binnen 24 uur:

Voor persoonlijke consulten aan huis of wandelingen geldt dat afspraken die binnen 24 uur worden geannuleerd in rekening worden gebracht.

 

Betaling via tikkie particulier:

Indien je kiest voor betaling via een tikkie particulier dan dient het bedrag onmiddellijk na ontvangst van het tikkie te worden overgemaakt.

Adresgegevens:

Carol Ann

Pr. Margrietstraat 37

8071 LK  NUNSPEET

Tel. 06-40210067

Email: info@carolann.nl

Logo Carol Ann

www.carolann.nl

www.eenkijkjeinjezelf.nl

BTW nr. nl002139382b38

KvK 53848578

Specialisaties:

  • Nine Star Ki
  • Aandacht sessies
  • Invoelen¬†